KERST BIJ ‘DE BROEDERS’

Natuurlijk bent u ook tijdens de Kerstdagen van harte welkom bij ‘De Broeders’ om samen uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen heerlijk te genieten zonder zorgen. Bij ‘De Broeders’ bieden we meerdere mogelijkheden om ook de kerst dit jaar weer tot een feest te maken!

Kerst brunchbuffet in Lunchrestaurant De Broeders; 11.30u. tot 14.30u. 1e en 2e Kerstdag

Vanaf 11.30 uur verwelkomen we u met een feestelijk glas bubbels of vers geperste jus d’ orange. De kerstbrunch begint met een heerlijk kopje soep. Aansluitend kunt u genieten van de ruim opgezette buffetten waar u een keuze kunt maken uit diverse lekkernijen. Van vers kerstbrood, fijne vleeswaren en gerookte vissoorten tot warme vis- en vleesgerechten.
In de open keuken worden door de kok ook á la minute gerechten bereid. U heeft hier de keuze uit bijvoorbeeld een omelet, spiegeleieren en voor de kinderen pannenkoeken en andere heerlijke kindergerechten.

Als afsluiting is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons nagerechtenbuffet. Op dit buffet presenteren wij een uitgebreid assortiment desserts en zoetigheden zoals romige ijssoorten, luchtige mousses en gebak. De kerstbrunch is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Overige dranken zijn niet inbegrepen in het arrangement.

Prijs kerstbrunch

De prijs van de kerstbrunch bedraagt € 25,50 per persoon.
Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.
Tot en met 12 jaar worden de volgende tarieven gehanteerd.

  • 3 en 4 jaar: € 3,50
  • 5 en 6 jaar: € 7,00
  • 7 en 8 jaar: € 10,50
  • 9 en 10 jaar: € 14,00
  • 11 en 12 jaar: € 17,50

Kerstdiner in Brasserie De Broeders; vanaf 17.30u.

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij aan u en uw gasten een heerlijk kerstdiner bestaande uit 3- of 4 gangen in een sfeervolle ambiance.
Vooraf kunt u, uw keuze doorgeven via de antwoordkaart welke door u op verzoek per post of via de e-mail wordt verstuurd. U kunt een keuze maken uit heerlijke voor-, tussen en hoofdgerechten. Als nagerecht serveren we een grand dessert.
U wordt ontvangen met een amuse van de chef en glaasje bubbels of verse jus d’orange. Als u kiest voor het 3-gangen menu komt het tussengerecht te vervallen.

‘Op dit moment is onze chef nog druk doende om het perfecte Kerstdiner voor u samen te s tellen. Wilt u alvast verzekerd zijn van een plekje in onze brasserie op eerste- en/of tweede kerstdag. Dan kunt u uiteraard alvast een tafel reserveren. Vanaf één november wordt het kerstmenu op onze website gepubliceerd’.

Klik hier voor het Kerstmenu Klik hier voor het Kerstmenu kinderen

Prijs kerstdiner

Kerstdiner 4-gangen € 36,50 per persoon
Kerstdiner 3- gangen € 32,50 per persoon

Kindermenu 4-gangen € 17,50 per kind tot 12 jaar
Kindermenu 3- gangen € 14,50 per kind tot 12 jaar

Wijnarrangement

Maak uw kerstmenu extra bijzonder met een wijnarrangement. Bij elke gang serveren wij een bijpassende wijn helemaal afgestemd op uw gerecht.

3-gangen € 14,50 per persoon
4-gangen € 18,50 per persoon

Kinderspeelhoek
U kunt pas écht genieten van uw kerstbrunch en diner als ook uw (klein)kinderen genieten. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. In de kinderspeelhoek hoeven zij zich geen moment te vervelen. Ze kunnen tekenfilms kijken, kleuren en spelletjes spelen.

‘Een gebroederlijke afsluiting’ met een heerlijke café Noël
Aan het einde van uw kerstdiner serveren we een heerlijke kop verse thee, koffie of cappuccino begeleid met een kleine etagére boordevol zoetigheden.

€ 7,50 per persoon

Kerst reserveringsformulier

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal volwassenen (verplicht)

Aantal Kinderen tot 12 jaar (verplicht)

Maak een keuze (verplicht)
Brunch Lunchrestaurant De Broeders 11.30u. tot 14.30u. 1e KerstdagBrunch Lunchrestaurant De Broeders 11.30u. tot 14.30u. 2e KerstdagKerstdiner Brasserie 1e Kerstdag va. 17.30u.Kerstdiner Brasserie 2e kerstdag va. 17.30u.

Bijzonderheden