MOEDERDAG BIJ ‘DE BROEDERS’

VERWEN JE MOEDER MET EEN HEERLIJKE MOEDERDAGBRUNCH
Zondag 13 mei 2018

Natuurlijk bent u ook tijdens de Paasdagen van harte welkom bij ‘De Broeders’ om samen uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen heerlijk te genieten zonder zorgen.
Bij ‘De Broeders’ serveren we zowel 1e als 2e Paasdag een heerlijke Brunch. Zo maken wij uw Paasdagen extra vrolijk!

VERWEN JE MOEDER MET EEN HEERLIJKE MOEDERDAGBRUNCH Zondag 13 mei 2018

Vanaf 11.30 uur verwelkomen we u met een feestelijk glas bubbels of vers geperste jus d’orange. De brunch begint met een heerlijk kopje soep. Aansluitend kunt u genieten van de ruim opgezette buffetten waar u een keuze kunt maken uit diverse lekkernijen. Van vers afgebakken broodjes, huisgemaakte salades, fijne vleeswaren en gerookte vissoorten tot warme vis- en vleesgerechten. In de keuken worden door de kok ook á la minute gerechten bereid. U heeft hier de keuze uit bijvoorbeeld een omelet en voor de kinderen pannenkoeken en andere heerlijke kindergerechten.

Als afsluiting is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons nagerechtenbuffet. Op dit buffet presenteren wij een uitgebreid assortiment desserts en zoetigheden zoals romige ijssoorten, luchtige mousses.
De Moederdagbrunch is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Overige dranken zijn niet inbegrepen in het arrangement.

De prijs van de Moederdagbrunch bedraagt € 25,50 per persoon.
Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.
Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden de volgende prijzen gehanteerd.

3 en 4 jaar: € 3,50
5 en 6 jaar: € 7,00
7 en 8 jaar: € 10,50
9 en 10 jaar: € 14,00
11 en 12 jaar: € 17,50

Kinderspeelhoek

U kunt pas écht genieten van uw brunch als ook uw (klein)kinderen genieten. Daar hebben wij natuurlijk ook aan hen gedacht. In de kinderspeelhoek hoeven zij zich geen moment te vervelen. Ze kunnen tekenfilms kijken, kleuren en spelletjes spelen. En natuurlijk komt de Paashaas ook nog even langs om gezamenlijk Paaseieren te zoeken.

Moederdag lunch of -diner bij de Broeders?

Uiteraard kunt u ook bij ons aanschuiven voor een heerlijk á la carte lunch of diner. En kunt u kiezen van de gerechten van onze á la carte kaart of wat dacht u van een heerlijk 3- of 4 gangen Moederdagmenu? Hieruit kunt u ter plekke een keuze maken. Klik hier om te reserveren voor de lunch of diner.

Wees gegroet bij De Broeders!

Moederdag reserveringsformulier

Reserveringsformulier moederdag Zondag 13 Mei

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal volwassenen (verplicht)

Aantal Kinderen tot 12 jaar (verplicht)

Bijzonderheden