“Van Gogh’s Streken”

Maak op een innovatieve manier kennis met deze prachtige omgeving! Vanaf heden is er een nieuwe thematische belevingsroute genaamd “Van Gogh’s Streken” te downloaden in de App Store of Google Play Store.

De app bestaat uit diverse fietsroutes op de smartphone die de aanwezige toeristische hotspots met elkaar verbinden. Door middel van filmpjes, geluidfragmenten en augmented reality is een route echt te beleven. Ontdek de mooie dorpen in de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen. De app is gratis te downloaden via een wifi-netwerk. Vervolgens zijn er diverse routes in de app te koop.

Bemachtig nu een gratis ansichtkaart van Van Gogh’s Streken waarop een couponcode staat waarmee gratis de highlightroute te downloaden is. De voorkant van de kaart is te scannen met de scanner die terug te vinden is in de app. Hiermee krijgt u een voorproefje van wat u in een route gaat zien.

Hier links vindt u een afbeelding van deze kaart terug. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende lokale ondernemers of bij de VVV kantoren in de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen.

Maak ook vooral gebruik van de aanbiedingenpagina in de app waar veel plaatselijke ondernemers trakteren op aantrekkelijke aanbiedingen. Vaak zijn dit leuke kortingen op heerlijke versnaperingen tijdens een route. Beleef de natuur en cultuur onderweg en maak via de app, Van Gogh’s Streken, kennis met de bewoners, heide, bossen en geschiedenis van deze gemeenten. Ga samen met een inwoner van weleer of van nu op pad door dit stuk prachtig Brabants landschap.

Dus download “Van Gogh’s Streken“ in de App Store of Google Play Store, bemachtig een ansichtkaart en stap op de fiets!

.