Vier Pasen bij De Broeders

Natuurlijk bent u ook  tijdens de Paasdagen van harte welkom bij ‘De Broeders’ om samen uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen heerlijk te genieten zonder zorgen. Bij ‘De Broeders’ bieden we meerdere mogelijkheden om Pasen ook dit jaar ook weer extra vrolijk te maken!

Á la carte Paaslunch, diner of Paasmenu bij De Broeders Brasserie

Zowel op 1e en 2e Paasdag is onze brasserie geopend voor een heerlijke á la carte lunch en diner. Daarnaast serveren wij ons 3- of 4 gangen Paasmenu van woensdag 17- tot en met maandag 22 april. Reserveren is niet verplicht maar om teleurstellingen te voorkomen dringend gewenst. Druk op onderstaande button om te reserveren voor een á la carte lunch, diner of voor het 3- of 4 gangen paasdiner in onze brasserie.

Paasbuffet in Lunchrestaurant De Broeders; 11.30u. tot 14.00u. 1e Paasdag 21 April

Vanaf 11.30 uur verwelkomen we u met een feestelijk sprankelende Paascocktail. De brunch start met een heerlijk kopje soep. Aansluitend kunt u genieten van de ruim opgezette buffetten waar u een keuze kunt maken uit diverse lekkernijen. Van vers Paasbrood, Paaseieren,  fijne vleeswaren en gerookte vissoorten tot warme vis- en vleesgerechten.In de keuken worden door de kok ook heerlijke gerechten bereid. U heeft hier de keuze uit bijvoorbeeld een omelet, en voor de kinderen pannenkoeken en andere heerlijke (kinder)gerechten.

Als afsluiting is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons nagerechtenbuffet. Op dit buffet presenteren wij een uitgebreid assortiment desserts en zoetigheden zoals romige ijssoorten en luchtige mousses. De Paasbrunch is inclusief koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk. Overige dranken zijn niet inbegrepen in het arrangement.

De prijs van de kerstbrunch bedraagt € 24,95 per persoon. Voor kinderen tot en met 3 jaar worden geen kosten berekend.

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden de volgende prijzen gehanteerd.

  • 3 en 4 jaar: € 3,50
  • 5 en 6 jaar: € 7,00
  • 7 en 8 jaar: € 10,50
  • 9 en 10 jaar: € 14,00
  • 11 en 12 jaar: € 17,50

Kinderspeelhoek
U kunt pas écht genieten van uw kerstbrunch als ook uw (klein)kinderen genieten. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. In de kinderspeelhoek hoeven zij zich geen moment te vervelen. Ze kunnen tekenfilms kijken, kleuren en spelletjes spelen.

De Paasbrunch wordt enkel op 1e Paasdag en op reservering gepresenteerd. 

Easter Tea in Lunchrestaurant De Broeders aanvang vanaf 12.00u. 2e Paasdag 22 April

Op 2e Paasdag serveren we Bij De Broeders een heerlijke ‘Easter Tea’  Een exclusieve High Tea  speciaal samengesteld voor 2e Paasdag.
Onze ‘Easter Tea’ bestaat uit een lekker aspergesoepje,  hartige warme en koude gerechtjes, sandwiches, gevulde eitjes, marmelades met minicroissants en chocoladebroodjes en uiteraard mag een etagère met zoete verwennerijen met daarbij heerlijke chocolade paaseitjes uiteraard niet ontbreken.
Onze ‘Easter Tea’  wordt geserveerd inclusief onbeperkt  thee van onze Tea Masters Selection ( smaken;  Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea pure en Lemon).
We serveren onze ‘Easter Tea’ tussen 12.00u en 15.00u. In de reserveringsmodule kunt u zelf u zelf uw aanvangstijd doorgeven. De ‘Easter Tea’  wordt enkel op 2e Paasdag en op reservering geserveerd.

Volwassenen € 23,95 per persoon.
Kinderen t/m 10 jaar € 12,50
Kinderen tot en met  3 jaar gratis