Beste gast,

Wat fijn dat we u weer mogen begroeten bij ‘De Broeders’. Uiteraard bent u net zoals voorheen weer van harte welkom!

Zoals u wellicht al had verwacht moeten wij ons ook houden aan de regels die vanuit de overheid zijn opgelegd. Wellicht kunnen we niet altijd de service verlenen zoals u van ons gewend was, maar we doen er uiteraard alles aan om u en uw gezelschap een heerlijk, gemoedelijk en gastvrij verblijf te bezorgen.

Om teleurstellingen te voorkomen willen we u vragen om uw bezoek van tevoren te reserveren. Dit kan telefonisch door te bellen naar 040-2279188 of via onze website www.debroeders.com/reserveren

Daarnaast willen wij vriendelijk vragen of u zich voor uw bezoek zicht wil confirmeren aan onderstaande regels. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat u, uw gezelschap en onze andere gasten kunnen genieten van een veilig bezoek aan onze brasserie.

Met gastvrije groet en tot snel,

Management en medewerkers De Broeders

De Acht Geboden

  1. GENIETEN DOE JE NATUURLIJK BIJ ‘DE BROEDERS’!\
  2. Meldt u zich voordat u plaatsneemt op ons terras of in onze brasserie bij onze gastenontvangst. Hij/zij zal uw gezelschap begeleiden naar uw tafel. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap kunnen wij u plaatsen aan een 2, 3 of 4 persoons tafel. Daarnaast vindt er tijdens de ontvangt een controlegesprek plaats.
  3. Desinfecteer of was uw handen voor een bezoek aan onze brasserie of terras en na het toiletbezoek (wij hebben hiervoor desinfectie- en handwaspunten beschikbaar).
  4. Hebt u last van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten of heeft u het vermoeden van corona bij uzelf of bij één van uw huisgenoten? Dan is het niet toegestaan om ons terras of brasserie niet bezoeken.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens een bezoek aan onze brasserie en/of terras de 1,5m. afstand in acht te houden richting onze medewerkers en overige gasten.
  6. Als u gebruik maakt van ons terras en naar binnen wilt voor bijvoorbeeld een toiletbezoek dan vragen wij u vriendelijk voordat u naar binnen gaat zich te melden bij onze gastenontvangst. Voor we u toe kunnen laten in onze brasserie zijn wij verplicht een controlegesprek af te nemen en moeten wij erop toe te zien dat er maximaal 30 gasten gelijktijdig in onze brasserie aanwezig zijn.
  7. Voor uw en onze veiligheid serveren we op dit moment niet aan tafel. We plaatsen maaltijden en dranken in de buurt van uw tafel, we vragen u om zelf uw dranken en maaltijden af te pakken en op tafel te plaatsen en af te ruimen. Onze medewerkers zullen u informeren over de werkwijze.
  8. Volg de instructies van onze medewerkers ten alle tijden op. Dit doen we om uw en onze veiligheid en uiteraard de veiligheid van onze overige gasten te waarborgen.

Bovenstaande regels gelden tot ten minste 1 juli of tot het moment dat de overheid de regels omtrent corona versoepelt.