Beste gast,

Wat fijn dat we u weer mogen begroeten bij ‘De Broeders Brasserie’. Uiteraard bent u net zoals voorheen weer van harte welkom bij ons van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op maan- en dinsdag zijn wij gesloten.

Daarnaast vragen wij of u zich voor uw bezoek wil confirmeren aan onderstaande regels. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat u, uw gezelschap en onze andere gasten kunnen genieten van een veilig bezoek aan ons.

Uiteraard delen we eerst onze belangrijkste regel;
GENIETEN DOE JE NATUURLIJK BIJ ‘DE BROEDERS’!

Met gastvrije groet en tot snel,

Management en medewerkers De Broeders

De Negen Geboden

Regelement:

  1. Meldt u zich voordat u plaatsneemt bij onze gastenontvangst. Hij/zij zal uw gezelschap begeleiden naar uw tafel. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap kunnen wij u plaatsen aan een 2, 3 of 4 persoons tafel. Daarnaast vindt er tijdens de ontvangt een controlegesprek plaats.
  2. Als u niet tot één huishouden houdt u minimaal 1,5m. afstand tot elkaar.
  3. Desinfecteer of was uw handen voor een bezoek aan terras en na het toiletbezoek (wij hebben hiervoor desinfectie- en handwaspunten beschikbaar).
  4. Onze keuken is geopend van 12.00 u. tot 20.30 uur.
  5. Hebt u last van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten of heeft u het vermoeden van corona bij uzelf of bij één van uw huisgenoten? Dan is het niet toegestaan om ons te bezoeken.
  6. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens een bezoek aan ons de 1,5m. afstand in acht te houden richting onze medewerkers en overige gasten.
  7. Volg de instructies van onze medewerkers ten alle tijden op. Dit doen we om uw en onze veiligheid en uiteraard de veiligheid van onze overige gasten te waarborgen.
  8. Heb respect voor elkaar en voor onze medewerkers!
  9. Bovenstaande regels gelden tot het moment dat de overheid de regels omtrent corona versoepelt. Wilt u weten aan welke regels wij moeten voldoen? Klik dan hier.